Zoet Deeg

Zoet Deeg

Eindelijk is het zover, na maanden er niet al teveel over vertellen mag ik het nu eindelijk van de daken schreeuwen. Zoet Deeg komt bijna uit! Klik hier om te bestellen (en scroll ook even verder naar beneden voor een leuke verrassing!)

Al snel na het uitkomen van Vers Deeg kreeg ik van de uitgever de vraag of ik een tweede kookboek wilde maken. Uhm ja! Hoe dat hele proces is gegaan lees je in de inleiding van het boek, het korte verhaal is dat het een avontuur was!

Dit keer heb ik niet maanden van tevoren de cover bekend gemaakt omdat ik dat vorig jaar toch minder leuk vond. Je bent zó enthousiast en wil het graag delen, maar het duurde toen nog zo lang voordat het boek ook daadwerkelijk uit kwam. Dit keer wilde ik het anders aanpakken. Ook was ik nog druk bezig met een extra iets, straks daarover meer!

Zoet Deeg

In zes hoofdstukken – bladerdeeg, cakes, koekjes, desserts, taarten en zoet deeg – biedt deze opvolger van Vers deeg de lekkerste zoete recepten. Leer op een snelle manier bladerdeeg maken, dat je vervolgens kunt gebruiken voor een Tarte Tatin of pastéis de nata. Gebruik de basisrecepten voor taartbodems om de heerlijkste taarten te maken, zoals een lemon-meringuetaart of een crunchy karamel-notentaart. Of leef je uit en ga voor een indrukwekkende bananencake van twee lagen met een bruineboterfrosting.

Zoet deeg bevat tachtig recepten voor bijzondere en alledaagse gerechten, voor zowel de beginnende bakker die wil leren bakken als voor de meer ervaren bakker die álles zelf wil maken. In het aanvullende basishoofdstuk staan recepten om bijvoorbeeld zelf je eigen roomboter, crème fraîche of slagroomijs te maken. De recepten worden begeleid door stijlvolle fotografie, veel deeg- en bakkennis en persoonlijke anekdotes.

Voorproefje

Omdat ik zo enthousiast was en nog zoveel ideeën had, had ik het plan om een los e-boek te maken om degene die mijn boek pre-orderen. In dit e-boek staan vier recepten die niet in het kookboek of mijn website staan. Een extraatje omdat je Zoet Deeg hebt besteld, iets om alvast mee aan de slag te gaan. Wat moet je doen op dit e-boek te krijgen? Stuur mij, via de mail (foodfromclaudnine@gmail.com) of via Insta DM een screenshot van je bestelling, samen met je e-mailadres indien je via Insta DM stuurt. Dan stuur ik je direct het e-boek door!

Heel benieuwd wat hier in staat?

Pre-orderen

Het boek zal 22 oktober uitkomen, dat betekent nog maar 3 weken! Echt al heel snel dus. Bestel ‘m voor 22 oktober en dan krijg je ook nog eens gratis het e-boek opgestuurd. Klik hier om te bestellen.

Ik ben zo benieuwd wat jullie ervan vinden!

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

nl_NLDutch