Over

Hi! Claudia hier. Wat leuk dat je meer over mij wil weten!

De meeste liefhebbers van koken hebben dit met de paplepel ingegoten gekregen. Ik niet! Mijn moeders idee van koken was een pakje opentrekken. Pas toen ik op mezelf ging wonen ging ik meer experimenteren met koken. De grootste omschakeling kwam toen ik ging trouwen en ik besloot om koolhydraatarm te gaan eten. Daardoor kon ik eigenlijk geen kant en klare producten meer kopen en werd ik echt uitgedaagd om zelf recepten te gaan verzinnen.

De koolhydraten hebben me al snel weer verleid, maar het kookvirus had ik toen te pakken. Ik ontpopte me al snel tot een ware bakkoningin en tot mijn grote verbazing kreeg ik, ook omdat ik al wat volgers online had, het aanbod om een kookboek te maken! Na een jaar lang had werk kwam Vers Deeg uit en nogmaals tot mijn grote verbazing kreeg ik de vraag of ik ook een tweede kookboek wilde maken! Weer een jaar later lag Zoet Deeg in de winkels.

Een echte droom ondanks dat het enorm pittig was om te doen naast een fulltime baan, mijn website draaiende houden en daarna ook nog een verhuizing.

Naast dat ik het koken en bakken ontdekt had, heb ik ook mijn allergrootste passie gevonden namelijk fotografie. De combinatie van een heerlijk gerecht prachtig kunnen vastleggen, daar word ik echt gelukkig van. Stiekem denk ik zelfs dat ik fotografie nog leuker vind dan het koken zelf! Daarom heb ik besloten om vanaf 2023 volledig voor mezelf te gaan beginnen en me te richten op het maken van heerlijke no nonsense recepten, maar ook dit mooi vast te leggen.

Naast dat ik dit doe voor mijn eigen platform, ben ik ook in te huren als receptontwikkelaar/foodstylist/foodfotograaf. Zo is in 2022 al een droom uitgekomen, namelijk de fotografie verzorgen van het kookboek van niemand minder dan Yvon Jaspers, maar mag ik ook recepten ontwkkelen en fotograferen voor prachtige merken zoals Echte Boter, Souq, Princes en nog veel meer.

Interesse om verder te praten? Neem dan vooral contact op via onderstaande e-mailadres. Hopelijk spreek ik je snel!


CONTACT OPNEMEN?

info@foodfromclaudnine.nl 


Food from ClaudNine
kvk: 73133515