Op zoek naar een food fotograaf?

Naast dat ik als receptontwikkelaar en food fotograaf werk voor mijn eigen platform, doe ik dit ook veel in opdracht. De combinatie van gerechten bedenken, koken, food stylen en fotograferen vind ik fantastisch. Dat idee dat ik in eerste instantie had kan ik dan tot in de details uitwerken zodat het er op beeld perfect uit ziet vind ik heerlijk en geeft me enorm veel voldoening.

Het voordeel voor jou is dat ik enorm veel ervaring heb met én recepten ontwikkelen én food stylen én fotograferen, en dat ik dus een heel project voor je kan overnemen. Je kunt alles in één keer uit handen geven. Dat scheelt tijd, moeite en geld! Daarnaast heb ik een eigen studio en kan ik mijn tijd dus flexibel inplannen.

Wil jij graag nieuwe recepten en/of foto’s voor je website of social media? Ben je bezig met een kookboek en ben je op zoek naar een foodfotograaf die ook kan meehelpen met het stylen van gerechten? Ik ga graag met je aan de slag!

Ben je enthousiast geworden om samen te werken? Stuur me dan een mailtje naar info@foodfromclaudnine.nl en dan praten we gezellig verder.

Mijn portfolio

Voor Jean Baton

Voor Euroma

Voor Biscoff

Voor Jet van Nieuwkerk

Voor Yvon Jaspers ‘Onze Boerderij’

Voor Ekoplaza ‘Lekker weten’ magazine

Voor Matilde Vincenzi

Voor Pink Lady