Heb je het al gehoord? Boursin truffelsmaak ligt weer in de supermarkt en dit keer niet als limited edition! En laat ik truffel nou het perfecte ingrediënt vinden voor een dateight.

Spaghetti met Boursin truffelsmaak en kabeljauw

Wij gaan dus eigenlijk nooit uit eten, want je betaalt een vermogen en je moet nog maar afwachten of dat het ook waard is. Maar een datenight thuis vind ik dan wel weer heel leuk! Dit recept is datenight-waardig, maar is eigenlijk heel snel klaar. Fijn, dan kan je zelf ook gewoon genieten.

De Boursin truffelsmaak zorgt voor de meeste smaak. We voegen nog wat spinazie toe en gebakken kabeljauw. Om het af te maken garneren we het gerecht met kiemen, zo lijkt het helemaal alsof je in een restaurant zit.

Spaghetti met Boursin truffelsmaak en kabeljauw

Spaghetti met Boursin truffelsmaak en kabeljauw

Spaghetti met Boursin truffelsmaak en kabeljauw
Bereidingstijd20 minuten
Totale tijd20 minuten
Porties: 2

Ingrediënten

  • 200 gram spaghetti
  • 2 kabeljauw filets
  • 1 el olijfolie
  • 1 el boter
  • 200 gram spinazie
  • 1 kuipje Boursin truffelsmaak
  • kiemen

Instructies

  • Kook de spaghetti zoals op de verpakking vermeld staat in gezouten water al dente (bewaar het pastawater).
  • Dep de kabeljauw droog en breng op smaak met peper en zout. Verhit de olie en boter in een koekenpan en bak aan beide kanten aan tot de kabeljauw gaar is. Haal uit de pan en zet opzij.
  • Voeg in dezelfde pan de spinazie toe, bak mee tot dit geslonken is, en voeg dan de Boursin truffelsmaak toe.
  • Voeg een juslepel pastawater toe en roer door een dikke saus hebt. Voeg de gekookte spaghetti toe en meng door. Vind je de saus te dik, voeg dan wat pastawater toe. Houd er rekening mee dat roomsauzen altijd nog indikken wanneer het begint af te koelen.
  • Breng de pasta verder op smaak met peper en indien nodig zout. Serveer de pasta met de gebakken kabeljauw en garneer met wat kiemen. Dien direct op.

Ook zo’n fan van Boursin? Probeer dan eens deze aardappel gratin met Boursin (ideaal voor met een bbq, maar het is ook ideaal comfortfood wanneer het weer kouder begint te worden).