bagel met roomkaas en zalm

Roomkaas

Ik ging vroeger vaak met mijn zus winkelen en dan gingen we bijna standaard lunchen bij La Place en ik nam of een broodje tonijnsalade, daar zat ook appel doorheen en was heerlijk fris, of een broodje met roomkaas.

Er ging altijd veel te veel roomkaas op één zo’n broodje, maar wat was dat altijd lekker zeg. Ik vroeg me altijd af hoe dat gemaakt werd want deze roomkaas kon je niet in de winkel kopen.

Gelukkig heeft La Place zelf het recept een keertje online gezet dus dan kunnen we het zelf maken! Naast dat hier roomkaas doorheen gaat, gaat er ook creme fraiche doorheen! Geen wonder dat ik het zo lekker vind!

Deze roomkaas is lekker op een broodje met wat sla, maar ook heerlijk op een bagel met zalm. Wist je dat bagels makkelijk zijn om zelf te maken? Klik hier voor het recept.

bagel met roomkaas

roomkaas a La Place

Het makkelijke en snelle recept voor heerlijke La Place roomkaas
Bereidingstijd5 min
Totale tijd5 min
Porties: 4

Ingrediënten

  • 120 gram roomkaas
  • 15 gram creme fraiche
  • 15 gram bieslook
  • 5 gram peterselie
  • gestampte peperkorrels

Instructies

  • Meng de roomkaas met de creme fraiche
  • Voeg de kruiden toe en naar smaak peperkorrels.

0/5 (0 Reviews)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.