• scones

    Scones with gruyere and scallion

    I love sweet scones but sometimes you need something savory. These will tick all the boxes. So, I made these with gryere and scallion but you can use cheddar or add bacon. I served them with just some butter but how about with an omelet? Chili jam is also lovely with these.

  • vis florentine

    Vis florentine

    Oh mijjn god jongens, dit is zo’n lekker licht gerechtje! Vroeger aten wij heel vaak vis florentine uit een pakje, je weet wel die diepvries variant. Mijn moeder vond het namelijk heerlijk! Dan maakten we er extra spinazie bij en aardappelpuree. Florentine Tegenwoordig eet ik bijna niets meer uit pakjes, maar het leek me een lekker en makkelijk gerechtje om…

  • pasta pesto

    Pasta Pesto

    This is a dish I make all the time. It's easy, quick and delicious! You could make this with homemade pasta, although I usually buy the supermarket spaghetti because I always make this after work and I don't feel like making my own pasta. If you want to though,you can find the recipe over here..

  • biefstuk met pepersaus

    Peppersauce

    When I showed my sister this picture she said 'remember way back when, when yo used to sleepover and I made us steak with peppersauce?' Hell yes, it was my favourite thing in the world! I can't count the times I made that, always with the peppersauce out of a packet though. I now make this with baked oven potatoes, I prefer that over the fries we had in the past

  • gyoza

    Gyoza

    I had to make this loads of time before I got it right. It's really not thát complicated but the folding part does take some practise. You can also buy premade gyoza sheets but I just love making everything myself. You start with the dough, let this rest for an hour so the gluten can relax. This makes it easier to roll it out. I use a pasta machine for that. With a round cookie cutter I cut perfect gyoza sheets.

  • taco's met krokante kip

    Taco’s met krokante kip

    Vaak maak ik fajita’s maar verandering van spijs doet eten, toch? Krokante kip Dit gerecht is zo simpel maar zo smakelijk. Ik serveer de krokante kip op een taco met een simpele koolsla, gepekelde rode ui, jalapeno en je kunt er ook nog wat creme fraiche bij doen. Taco’s Mijn truc voor lekkere taco’s is ze niet op te warmen…

  • gepekelde rode ui

    Gepekelde rode ui

    Dit is zo makkelijk en heerlijk op een taco, zoals deze met krokante kip. Ook in een salade is het heerlijk. Gepekelde groenten Je kunt natuurlijk ook komkommer pekelen. Leef je uit! Rode ui is naast dat het heerlijk is ook nog eens prachtig dus vandaar dat ik nu hiervoor heb gekozen.

  • Geflambeerde kaas

    Geflambeerde kaas

    Dit gerecht stond op de menukaart van ons favoriete Griekse restaurant. Je kreeg er vers gebakken oregano brood bij en het was altijd zo lekker. Helaas is dit restaurant gesloten dus dan maar thuis maken! Geflambeerde kaas Het is niets meer dan gebakken kaas afgeblust met metaxa en dat geflambeerd, maar het ziet er wel spectaculair uit én is dus…

  • American hot pizza zuurdesem

    American Hot pizza with a garlic buttersauce

    Yes, this is a rip-off of Papa John. I'm a big fan but most of the time I don't feel like ordering in. It's a weird form of lazyness, I don't like answering the door. I can highly recommend them though, I love the American Hot pizza.

  • banoffee

    Banoffee taart

    This pie is heaven! A cookie base, then dulche de leche, banana and yo utop it all off with whipped cream and chocolate. You should't eat this every day but indulge once in a while. Okay, so the name gives it away. You need a toffee layer. In this case dulche de leche. Making that is very easy. You can a can of sweet condensed milk and you simmer this for 4 hours. Make sure the can stays under water at all times, otherwise it can explode.

en_USEnglish
nl_NLDutch en_USEnglish