Currysoep is een heerlijke manier om lekker veel groenten te eten. Je kan het vullen met vlees/vis en/of noodels.

Ik heb hier gekozen voor een vulling van pak choi en broccoli en geserveerd met glasnoodels en bief reepjes.

Curry pasta

Dit is een van de weinige dingen die ik niet zelf maak. Ik koop altijd de curry pasta’s van Blue Elephant puur omdat hier niets aan toegevoegd is en deze gewoon erg lekker is.

groene curry soep

Croene curry soep met glasnoedels en biefstuk

Croene curry soep met glasnoedels en biefstuk
Bereidingstijd20 minuten
Totale tijd20 minuten
Porties: 2

Ingrediënten

  • 1 biefstuk, in reepjes gesneden
  • 1 pakje groene currypasta
  • 1 stronk pakchoi
  • 1/2 stronk broccoli
  • 400 ml kokosmelk
  • 600 ml kip bouillon
  • peper en zout
  • glasnoedels
  • scheutje olie

Instructies

  • Verhit een scheutje olie in een ruime pan en bak hier even de curry pasta in. Voeg dan de pak choi toe en roer door.
  • Voeg de kokosmelk, de bouillon en de broccoli toe. Laat dit met de deksel op de pan 15 miunten sudderen.
  • Bereid de glasnoedels voor zoals op de verpakking vermeld. Bak vlak voordat je de soep wil opdienen de biefstuk (breng op smaak met peper en zout) reepjes kort op.
  • Vul de kommen met noedels, de soep en als laatste de biefstuk reepjes.