Croene curry soep met glasnoedels en biefstuk
Croene curry soep met glasnoedels en biefstuk
Bereidingstijd20 minuten min
Totale tijd20 minuten min
Gang: Hoofdgerecht, lunch
Keuken: thais
Trefwoord: champignonsoep, curry, currysoep
Servings: 2
- 1 biefstuk, in reepjes gesneden
- 1 pakje groene currypasta
- 1 stronk pakchoi
- 1/2 stronk broccoli
- 400 ml kokosmelk
- 600 ml kip bouillon
- peper en zout
- glasnoedels
- scheutje olie
Verhit een scheutje olie in een ruime pan en bak hier even de curry pasta in. Voeg dan de pak choi toe en roer door.
Voeg de kokosmelk, de bouillon en de broccoli toe. Laat dit met de deksel op de pan 15 miunten sudderen.
Bereid de glasnoedels voor zoals op de verpakking vermeld. Bak vlak voordat je de soep wil opdienen de biefstuk (breng op smaak met peper en zout) reepjes kort op.
Vul de kommen met noedels, de soep en als laatste de biefstuk reepjes.