Wij geven thuis regelmatig borrels en eigenlijk is het altijd aan mij om leuke borrelhapjes te verzinnen. Ik vind wraps altijd heel lekker, maar ik was toe aan een nieuwe combinatie. Vandaar deze rolletjes met eiersalade, rucola, rode kool en Beemster Signature Aged.
De Beemster Signature Aged is een borrelkaas die rijk en pittig van smaak is door de lange natuurlijke rijping van ±10 maanden. Deze Beemster kaas vult hierdoor de eiersalade goed aan en past perfect bij de notige smaak van de rucola. Mocht je houden van iets meer pit, dan zou je zelfs nog wat crispy chili olie door de eiersalade kunnen doen.


Wraprolletjes met eiersalade en Beemster Signature Aged
Ingrediënten
- 200 gram Beemster Signature Aged
- 8 eieren
- 3 el mayonaise
- 1 tl mosterd
- 1 el bieslook
- 3 grote tortilla's
- 30 gram rucola
- 30 gram gesnipperde rode kool
Instructies
- Kook de eieren in 8 minuten gaar. Spoel goed af met koud water, pel en doe de eieren in een ruime kom.
- Voeg de mayonaise, mosterd en bieslook toe en prak fijn. Breng op het einde nog op smaak met peper en zout.
- Snijd de Beemster Signature kaas in reepjes.
- Verhit de tortilla’s kort zodat ze makkelijker op te rollen zijn en verdeel hier de eiersalade, rucola, rode kool en reepjes Beemster kaas over.
- Rol strak op en bewaar in huishoudfolie tot je klaar bent je borrelhapje op te dienen.
*Dit artikel is gemaakt in samenwerking met Beemster. Zin in meer borrelrecepten met Beemster kaas? Bekijk dan eens deze aardappel kaaskroktejes.