Ik kreeg dit kookboek thuisgestuurd met de vraag of ik deze wilde reviewen. Ik ben niet een enorme kookboek koker maar vind kookboeken wel altijd heerlijk om doorheen te bladeren én sinds ik bezig ben met mijn eigen kookboek vind ik het vergelijkingsmateriaal erg leuk!

Mijn oog viel meteen op de cover en dan de gevulde portobello’s. Ik wist dus al meteen dat ik die wilde gaan maken. Toen ondekte ik wel direct een minpuntje, namelijk geen register achterin. Het was dus een beetje lastig om het recept te vinden.

Verder heb ik begrepen dat er een aantal kleine foutjes instaan, maar dat heeft elk kookboek wel en is een goede reden voor een herdruk!

Wat betreft de inhoud ben ik erg enthousiast! Veelzijdige recepten met lekker veel groenten en ook behoorlijk wat recepten met koolhydraatvervangers.

Ik eet niet altijd koolhydraatarm dus ik maak dat soort dingen eigenlijk nooit, maar wanneer je wel constant koolhydraatarm eet is het heerlijk om ook eens een broodje met iets te kunnen eten. In dit kookboek vind je daar dan een heerlijk lowcarb alternatief voor.

Oh, en die gevulde portobello’s? Heerlijk! Al heb ik er gevulde champignons van gemaakt want de portobello’s waren op.

gevulde champignons

Conclusie:

Eet jij koolhydraatarm of wil je dat meer doen dan is dit een ideaal kookboek. Alleen nog een register om alle recepten wat handiger op te zoeken en dan ben ik helemaal blij! Dit kookboek is te koop voor 27,45 bij o.a. bol.com.

Zoals ik al zei heb ik dit kookboek gekregen, maar beinvloed dat niet mijn mening!