Crostini met geitenkaas en paddenstoelen

Crostini met paddenstoelen

Samenwerking

Ik heb het al vaker gezegd, maar ik ben een groot fan van Crisp. Deze online boodschappenwinkel heeft heerlijke en lokale producten en overal staat bij waar het vandaag komt. Bij elk stukje vlees staat dus bij welke boerderij het vandaag komt en zoveel mogelijk komt uit Nederland.

Omdat ik altijd zo enthousiast ben over Crisp hebben ze mij gevraagd of ik het leuk vind om in ruil voor boodschappentegoed een receptje te maken. Ja!

Ik ben over alle producten enthousiast, maar mijn toppers zijn: lamsvlees, brood, de croissants (die zijn echt geweldig) en de kaas. Je proeft gewoon kwaliteitsverschil met de gewone supermarkt.

Dit keer heb ik besloten een crostini met paddenstoelen te maken. De crostini heb ik ingesmeerd met een geitenkaas mengsel voor een heerlijke intense smaak en romige structuur. Een ideaal borrelhapje voor bij een glas rode wijn.

Crostini met geitenkaas en paddenstoelen

Een heerlijk vegetarische borrelhap, romig en intens smaakvol
Bereidingstijd15 min
Totale tijd15 min
Porties: 14

Ingrediënten

  • 1 broodje (Ik heb een Campremy Pavé gebruikt)
  • 100 gram zachte geitenkaas
  • 1 el roomkaas
  • 2 takjes tijm
  • 250 gram witte champignons
  • 250 gram kastanjechampignons
  • klontje boter
  • 2 tenen knoflook
  • peper en zout
  • beetje olijfolie

Instructies

  • Snijd het brood in plakken en door de helft. Smeer het brood in met een beetje olie in bak aan beide kanten totdat het lekker krokant is.
  • Maak intussen de champignons schoon en snijd ze in kwarten.
  • Verhit een klontje boter in een koekenpan en bak de champignons totdat ze mooi bruin zijn. Voeg op de laatst fijngehakte knoflook toe en breng op smaak met peper en zout.
  • Meng de geitenkaas met de roomkaas en de losgemaakte tijm en breng dit op smaak met peper.
  • Smeer de crostini in met het geitenkaasmengsel en verdeel de gebakken champignons erover (ongeveer 2 el per broodje).
0/5 (0 Reviews)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.