Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
2.67
van
12
stemmen
Vegan pittige udon noodles met champignons
Vegan pittige udon noodles met champignons
Bereidingstijd
15
minuten
min
Totale tijd
15
minuten
min
Gang:
Hoofdgerecht
Keuken:
aziatisch
Trefwoord:
udon
Servings:
2
Ingredients
150
gram
udon noodles
scheutje zonnebloemolie
250
gram
champignons
1
tl
gember, geraspt
2
tenen
knoflook, fijngehakt
30
ml
sojasaus
30
ml
zoete ketjap
1
el
chili olie (of meer als je van pittiger houdt)
1
el
sesamolie
sesamzaadjes
Instructions
Bereid de udon noodles zoals op de verpakking staat.
Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan en bak de champignons tot bruin en al het vocht eruit is.
Voeg de gember en knoflook toe en bak mee. Voeg de noodles toe, de sojasaus, ketjap, chili olie en meng door.
Zet het vuur uit en voeg als laatste de sesamolie toe en meng.
Verdeel over 2 borden en garneer met sesamzaadjes. Dien direct op.