3elfurikake (of 1 el wit sesamzaad, 1 zwart sesamzaad, 1 el fijngemalen zeewier en een snuf zeezout)
4kleinetortilla's
50gramwitte kool, fijn gesneden
1avocado, in blokjes gesneden
verse koriander
wasabi mayonaise
Instructions
Verhit wat olie in een koekenpan. Haal de tonijn door de furikake zodat ze helemaal bedekt zijn. Bak 30 seconden aan beide kanten in een hete koekenpan. Haal uit de pan en laat rusten.
Veeg de pan schoon, verhit nu een flinke laag olie in de pan en bak de tortilla's per keer tot aan beide kanten goudbruin. Laat uitlekken op wat keukenpapier.
Meng de witten kool en de avocado. Snij de tonijn in plakjes.
Verdeel de avocado/kool over de tostada's. Verdeel de tonijn hieroverheen. Garneer met verse koriander en wasabi mayonause en eventueel nog wat overgebleven furikake.