Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
Steak tartare
Steak tartare
Bereidingstijd
10
minuten
min
Totale tijd
10
minuten
min
Gang:
voorgerecht
Keuken:
Frans
Trefwoord:
steak tartare
Servings:
2
Ingredients
300
gram
kogelbiestuk, fijn gehakt
3
tl
zoetzure augurk, fijngehakt
3
tl
kappertjes, fijngehakt
3
tl
bieslook, fijngehakt
3
tl
platte peterselie, fijngehakt
1
tl
moster
1.5
tl
tabasco
1.5
tl
worchestersaus
1
el
olijfolie
peper en zout
2
eidooiers
Instructions
Meng alle ingrediënten en breng op smaak met peper en zout.
Verdeel over 2 borden, duw met de bolle kant van een lepel een keultje in het midden en leg hier een eidooier in. Herhaal met de andere portie.
Serveer met brood en/of friet.