Go Back

Framboos cobbler

Framboos cobbler met havermout en Griekse yoghurt
Bereidingstijd15 min
Totale tijd1 uur
Gang: Ontbijt
Keuken: Amerikaans
Trefwoord: amandel, crumble, fruit, havermout, kaneel
Porties: 4

Ingrediƫnten

  • 100 gram havermout
  • 50 gram bloem
  • 50 gram boter
  • 75 gram suiker
  • 1 el kaneel
  • 250 gram Framboos
  • 500 ml Griekse yoghurt

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Meng de havermout met het bloem, de suiker (min 2 eetlepels) en kaneel. Snij de boter in blokjes en voeg toe, Meng met je hand de boter door de rest en wrijf een beetje door je vingers zodat je een crumble krijgt.
  • Doe de Framboos in een ovenschaal en doe hier 2 eetlepels suiker overheen. verdeel de crumble hieroverheen. Druk de crumble niet aan, dan kan het papperig worden en we willen juist crunchy.
  • Bak 45 minuten af in de oven.
  • Laat 5 minuten afkoelen en serveer dan met Griekse Yoghurt