Ravioli in een boterige citroen parmezaansaus
Ravioli in een boterige citroen parmezaansaus
Bereidingstijd10 minuten min
Totale tijd10 minuten min
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Italiaans
Trefwoord: Ravioli in een boterige citroen parmezaansaus
Servings: 2
- olie
- 200 gram aspergetips
- 250 gram ravioli naar keuze
- 50 gram roomboter
- 1 el creme fraiche
- 40 gram fijngeraspte parmezaanse kaas
- rasp van een halve citroen
- peper en zout
Verhit wat olie in een pan en bak de asperges kort aan tot beetgaar.
Verhit intussen een pan met gezouten water en kook de ravioli zoals op de verpakking vermeld. Verse ravioli hoeft meestal maar 4 minuten te koken.
Verhit intussen in een koekenpan de boter. Voeg wanneer de boter gesmolten is de creme fraiche, parmezaan en citroenrasp. Roer met een garde stevig door tot je een homogene saus hebt. Breng op smaak met peper en zout.
Voeg de ravioli met een juslepel pastawater toe aan de saus en meng door tot de saus aan de ravioli blijft hangen.
Serveer de ravioli met de asperges. Garneer met extra parmezaanse kaas en grof gemalen zwarte peper.