Pita halloumi met coleslaw
Pita halloumi met coleslaw
Bereidingstijd30 minuten min
Totale tijd29 minuten min
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Mediterranean
Trefwoord: Pita halloumi met coleslaw
Servings: 2
- 75 gram dun gesneden rode kool
- 75 gram dun gesneden witte kool
- 1 el mayonaise
- 1 el creme fraiche
- 1 tl witte wijnazijn
- 1 el olie
- 1 blok halloumi, in repen gesneden
- 1 el za'atar
- 2 el Griekse yoghurt
- harissa naar smaak
Meng de rode en witte kool met de mayonaise, creme fraiche en azijn en breng op smaak met een snuf zout. Zet opzij.
Verhit de olie in een koekenpan. Meng de halloumi met de za'atar en bak aan alle kanten aan tot goudbruin. Let op, eerst komt er veel vocht vrij, dit moet verdampen en dan verkleurt de halloumi snel.
Verdeel over beide pita's een el Griekse yoghurt en harissa naar smaak, dan wat van de coleslaw en als laatste de halloumi. Vouw dicht en dien direct op.