Maaltijdsalade met biefstuk en mozzarella
Maaltijdsalade met biefstuk en mozzarella
Bereidingstijd20 minuten min
Totale tijd20 minuten min
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: nederlands
Trefwoord: Maaltijdsalade met biefstuk en mozzarella
Servings: 2
- 1 el olie
- 2 Ierse biefstukken
- 1 el roomboter
- 2 handjes rucola
- 1 blikje maïs, a 150 gram
- 5 radijsjes, in dunne plakjes gesneden
- 1 bol mozzarella
- 3 el pestp
- peper en zout
- vers stokbrood
- Verhit de olie in een koekenpan. Breng intussen de biefstukken ruim op smaak met peper en zout. 
- Bak de biefstuk aan beide kanten aan tot bruin, voeg dan de boter toe en bak verder tot de gewenste gaarheid (voor medium rare1 a 2 minuten per kant). 
- Meng de rucola, mais, radijs en in stukken gescheurde mozzarella door elkaar en verdeel over 2 borden. 
- Laat de biefstukken rusten en snij daarna in plakken. Verdeel over de 2 borden en verdeel als laatste de pesto over de salade. 
- Dien op met vers stokbrood.