Kabeljauw met Boursin in een panko korst
Kabeljauw met Boursin in een panko korst
Bereidingstijd30 minuten min
Totale tijd30 minuten min
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Amerikaans, Frans
Trefwoord: kabeljauw met boursin
Servings: 2
Voor de panko laag
- 50 gram panko
- 30 gram fijngeraspte parmezaanse kaas
- 2 el zonnebloemolie
- Handje peterselie, fijngehakt
Verder
- 350 gram groene asperges
- 100 gram Boursin
- 1 el melk
- 20 gram fijngeraspte parmezaanse kaas
- 2 kabeljauw filets
- peper en zout
Verwarm de oven voor op 180 graden (boven- en onderwarmte)
Meng voor de panko laag de panko, parmezaan, peterselie en zonnebloemolie en breng op smaak met wat peper en zout.
Breek de onderste harde uiteindes van de asperges af. Meng de Boursin met de melk. Verdeel de asperges over de ovenschaal en meng met de saus. Verdeel de parmezaanse kaas hierover.
Leg de kabeljauw hierop en verdeel de panko daar dan weer overheen.
Bak 20 minuten af tot de panko laag goudbruin is en de vis en asperges gaar zijn. Dien direct op.