Havermout bars met Meer Fruit Minder Suiker Fruitspread
Havermout bars met Meer Fruit Minder Suiker Fruitspread
Bereidingstijd10 minuten min
Totale tijd40 minuten min
Gang: Ontbijt, Tussendoortje
Keuken: nederlands
Trefwoord: havermout
Servings: 16
- 150 gram tarwebloem
- 200 gram havermout
- 75 gram kristalsuiker
- 150 gram roomboter, gesmolten
- 1 tl bakpoeder
- snufje zout
- 5 el Bonne Maman Meer Fruit Minder Suiker Rode Vruchten Fruitspread
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Meng de bloem met de havermout, suiker, gesmolten roomboter, bakpoeder en een snufje zout totdat je geen droge stukjes bloem meer ziet.
Verdeel 2/3 over de bakvorm en druk goed aan. Verdeel de Fruitspread hierover en strooi vervolgens de rest van het havermout mengsel hier overheen.
Bak het geheel 25 minuten af en laat helemaal afkoelen. Snij in 16 porties en dien dan op. Je kunt de bars 3 a 4 dagen in een luchtdichte verpakking in de koelkast bewaren.