Gnocchi met pesto. spekreepjes en doperwten
Gnocchi met pesto. spekreepjes en doperwten
Bereidingstijd14 minuten min
Totale tijd15 minuten min
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Italiaans
Trefwoord: gnocchi met pesto
Servings: 2
- 125 gram spekreepjes
- 400 gram verse gnocchi
- 2 el pesto
- 1 el creme fraiche
- 150 gram doperwten (diepvries)
- versgeraspte parmezaanse kaas
- peper, zout en chilivlokken
Bak de spekreepjes in een koekenpan tot krokant. Haal uit de pan en zet opzij.
Voeg de gnocchi aan de pan toe en bak tot goudbruin aan de buitenkant, dit duurt een paar minuten.
Voeg de pesto, creme fraiche, spekjes en doperwten toe en roer door.
Breng op smaak met peper, zout en chilvlokken. Serveer met versgeraspte parmezaanse kaas.