Framboos cobbler
Framboos cobbler met havermout en Griekse yoghurt
Bereidingstijd15 minuten min
Totale tijd1 uur uur
Gang: Ontbijt
Keuken: Amerikaans
Trefwoord: amandel, crumble, fruit, havermout, kaneel
Servings: 4
- 100 gram havermout
- 50 gram bloem
- 50 gram boter
- 75 gram suiker
- 1 el kaneel
- 250 gram Framboos
- 500 ml Griekse yoghurt
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Meng de havermout met het bloem, de suiker (min 2 eetlepels) en kaneel. Snij de boter in blokjes en voeg toe, Meng met je hand de boter door de rest en wrijf een beetje door je vingers zodat je een crumble krijgt.
Doe de Framboos in een ovenschaal en doe hier 2 eetlepels suiker overheen. verdeel de crumble hieroverheen. Druk de crumble niet aan, dan kan het papperig worden en we willen juist crunchy.
Bak 45 minuten af in de oven.
Laat 5 minuten afkoelen en serveer dan met Griekse Yoghurt