Meng het gehakt met de paneermeel, komijn, koriander, cayenne, Griekse yohurt en olijfolie en breng op smaak met peper en zout. Maak gebaktballen van ongeveer 5cm breed.
Verhit een ruime koekenpan en bak de gehaktballen rondom aan tot goudbruin en praktisch gaar. Haal uit de pan en zet opzij.
Voeg de ui toe en bak aan tot dit zacht begint te worden. Voeg de knoflook toe en bak een minuut mee. Voeg de garam masala en kruidenpasta toe, roer door en bak een minuut mee.
Voeg de tomatenpolpa en het water toe en laat 10 a 15 minuten pruttelen op laag vuur. Proef nu of je de saus nog op smaak moet brengen met zout.
Voeg de spinazie en de gehaktballen toe en meng door tot de spinazie geslonken is en de gehaktballen weer heet zijn.
Garneer met verse koriander en optioneel wat fijngehakte rode chilipeper. Serveer met witte rijst en als extra groenten wat sugarsnaps of peultjes.