Cobb salade met krokante SoChicken en een ranch dressing
Cobb salade met krokante SoChicken eneen ranch dressing
Gang: lunch
Keuken: nederlands
Trefwoord: salade
Servings: 2
Voor de salade
- 1 pak SoChicken sticks
- 1 krop romaine sla, gewassen en fijn gesneden
- 1/2 komkommer, gewassen en in blokjes gesneden
- handje cherrytomaten, gehalveerd
- 1 avocado, in blokjes gesneden
- 60 gram belegen kaas, in blokjes gesneden
- peper en zout
Voor de dressing
- 3 el melk
- 1 el Griekse yoghurt
- 2 el mayonaise
- 1/2 tl bieslook
- 1/2 tl peterselie
- 1/4 tl knoflookpoeder
- peper en zout
Verwarmde oven voor op 180 graden en bak de 4 SoChichen sticks totdat ze krokant zijn, zo’n 6 a 8 minuten. Snij in stukken.
Meng voor de dressing alle ingrediënten en breng op smaak met peper en zout.
Mengde sla met de komkommer, cherry tomaten en avocado. Breng op smaak met een beetje peper en zout.
Voeg dan de kaas en de Sochicken toe en voeg naar smaak de dressing toe. Meng alles en dien op. Lekker met wat stokbrood.