Cobb salade met krokante SoChicken en een ranch dressing
Cobb salade met krokante SoChicken eneen ranch dressing
Gang: lunch
Keuken: nederlands
Trefwoord: salade
Servings: 2
Voor de salade
- 1 pak SoChicken sticks
- 1 krop romaine sla, gewassen en fijn gesneden
- 1/2 komkommer, gewassen en in blokjes gesneden
- handje cherrytomaten, gehalveerd
- 1 avocado, in blokjes gesneden
- 60 gram belegen kaas, in blokjes gesneden
- peper en zout
Voor de dressing
- 3 el melk
- 1 el Griekse yoghurt
- 2 el mayonaise
- 1/2 tl bieslook
- 1/2 tl peterselie
- 1/4 tl knoflookpoeder
- peper en zout
- Verwarmde oven voor op 180 graden en bak de 4 SoChichen sticks totdat ze krokant zijn, zo’n 6 a 8 minuten. Snij in stukken. 
- Meng voor de dressing alle ingrediënten en breng op smaak met peper en zout. 
- Mengde sla met de komkommer, cherry tomaten en avocado. Breng op smaak met een beetje peper en zout.  
- Voeg dan de kaas en de Sochicken toe en voeg naar smaak de dressing toe. Meng alles en dien op. Lekker met wat stokbrood.