Ga terug
–+ servings
Tagliatelle met truffel en paddenstoelen
Recept afdrukken
Laat je review achter!

Tagliatelle met truffel en paddenstoelen

Tagliatelle met truffel en paddenstoelen
Bereidingstijd30 minuten
Totale tijd30 minuten
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Amerikaans, Italiaans
Trefwoord: Tagliatelle met truffel en paddenstoelen
Porties: 2

Ingrediënten

  • 150 gram tagliatelle
  • 1 el olie
  • 250 gram gemengde paddenstoelen
  • Takje rozemarijn
  • 2 el Boursin plant-based
  • 1 el truffelolie
  • Optioneel: geschaafde zwarte truffel
  • Peper en zout

Instructies

  • Kook de tagliatelle zoals op de verpakking vermeld ingezouten water al dente. Houd het pastawater achter de hand
  • Verhit in de tussentijd de olie in een koekenpan en bak de paddenstoelen tot diepbruin. Breng op smaak met peper en zout en haal uit de pan.
  • Voeg de Boursin toe aan de pan en een juslepel pasta water. Het kan zijn dat je zo meer pastawater nodig hebt.
  • Roer door tot je een gladde saus hebt, voeg dan de tagliatelle en 2/3 van de paddenstoelen toe en meng. Breng op smaak met peperen zout. Is de saus te dik, voeg dan wat extra pastawater toe.
  • Verdeel de pasta over 2 borden en besprenkel de truffelolie erover. Garneer met de rest van de paddenstoelen en optioneel wat zwarte truffel. Dien direct op.