Maaltijdsalade met biefstuk en mozzarella
Maaltijdsalade met biefstuk en mozzarella
Bereidingstijd20 minuten min
Totale tijd20 minuten min
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: nederlands
Trefwoord: Maaltijdsalade met biefstuk en mozzarella
Servings: 2
- 1 el olie
- 2 Ierse biefstukken
- 1 el roomboter
- 2 handjes rucola
- 1 blikje maïs, a 150 gram
- 5 radijsjes, in dunne plakjes gesneden
- 1 bol mozzarella
- 3 el pestp
- peper en zout
- vers stokbrood
Verhit de olie in een koekenpan. Breng intussen de biefstukken ruim op smaak met peper en zout.
Bak de biefstuk aan beide kanten aan tot bruin, voeg dan de boter toe en bak verder tot de gewenste gaarheid (voor medium rare1 a 2 minuten per kant).
Meng de rucola, mais, radijs en in stukken gescheurde mozzarella door elkaar en verdeel over 2 borden.
Laat de biefstukken rusten en snij daarna in plakken. Verdeel over de 2 borden en verdeel als laatste de pesto over de salade.
Dien op met vers stokbrood.