Ga terug
+ servings
steak tartare
Recept afdrukken
Laat je review achter!

Steak tartare

Steak tartare
Bereidingstijd10 minuten
Totale tijd10 minuten
Gang: voorgerecht
Keuken: Frans
Trefwoord: steak tartare
Porties: 2

Ingrediënten

  • 300 gram kogelbiestuk, fijn gehakt
  • 3 tl zoetzure augurk, fijngehakt
  • 3 tl kappertjes, fijngehakt
  • 3 tl bieslook, fijngehakt
  • 3 tl platte peterselie, fijngehakt
  • 1 tl moster
  • 1.5 tl tabasco
  • 1.5 tl worchestersaus
  • 1 el olijfolie
  • peper en zout
  • 2 eidooiers

Instructies

  • Meng alle ingrediënten en breng op smaak met peper en zout.
  • Verdeel over 2 borden, duw met de bolle kant van een lepel een keultje in het midden en leg hier een eidooier in. Herhaal met de andere portie.
  • Serveer met brood en/of friet.