Ga terug
+ servings
Crêpes met zalm en kruiden-knoflookkaas
Recept afdrukken
Laat je review achter!

Crêpes met zalm en kruiden-knoflookkaas

Crêpes met zalm en kruiden-knoflookkaas
Bereidingstijd19 minuten
Totale tijd20 minuten
Gang: lunch
Keuken: Frans
Trefwoord: Crêpes met zalm en kruiden-knoflookkaas
Porties: 4

Ingrediënten

  • 2 eieren
  • 250 ml melk
  • 100 gram bloem
  • smuf zout
  • 4 el zure room of crème fraîche
  • 100 gram gerookte zalm, in reepjes gesneden
  • 80 gram Gouda kruiden-knoflookkaas, geraspt
  • 2 el kappertjes
  • citroen, in partjes gesneden
  • boter om in te bakken

Instructies

  • Klop de eieren met de bloem op. Meng de melk erdoorheen, breng op smaak met zout en laat 10 minuten rusten.
  • Verhit een klontje boter in een koekenpan en voeg een juslepel van het beslag toe. Bak aan beide kanten tot goudbruin.
  • Smeer na het bakken de flensjes in met crème fraîche of zure room en vouw dicht.
  • Serveer met de gerookte zalm, de geraspte kaas, de kappertjes en een schijfje citroen.