Crêpes met zalm en kruiden-knoflookkaas
Crêpes met zalm en kruiden-knoflookkaas
Bereidingstijd19 minuten min
Totale tijd20 minuten min
Gang: lunch
Keuken: Frans
Trefwoord: Crêpes met zalm en kruiden-knoflookkaas
Servings: 4
- 2 eieren
- 250 ml melk
- 100 gram bloem
- smuf zout
- 4 el zure room of crème fraîche
- 100 gram gerookte zalm, in reepjes gesneden
- 80 gram Gouda kruiden-knoflookkaas, geraspt
- 2 el kappertjes
- citroen, in partjes gesneden
- boter om in te bakken
Klop de eieren met de bloem op. Meng de melk erdoorheen, breng op smaak met zout en laat 10 minuten rusten.
Verhit een klontje boter in een koekenpan en voeg een juslepel van het beslag toe. Bak aan beide kanten tot goudbruin.
Smeer na het bakken de flensjes in met crème fraîche of zure room en vouw dicht.
Serveer met de gerookte zalm, de geraspte kaas, de kappertjes en een schijfje citroen.