Ga terug
–+ servings
Spaghetti met gepofte knoflook, tomaat en boursin
Recept afdrukken
Laat je review achter!

Spaghetti met gepofte knoflook, tomaat en boursin

Spaghetti met gepofte knoflook, tomaat en boursin
Bereidingstijd30 min
Totale tijd30 min
Gang: Hoofdgerecht
Trefwoord: Spaghetti met gepofte knoflook, tomaat en boursin
Porties: 2

Ingrediënten

  • 150 gram spaghetti
  • 250 gram cherrytomaten
  • 4 teentjes knoflook
  • 1 pakje Boursin sjalot & bieslook
  • 2 scheutjes olijfolie
  • 20 gram panko
  • chilivlokken naar smaak
  • peper en zout

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Leg de Boursin in een ovenschaal en verdeel de knoflook en tomaten eromheen. Schenk een scheutje olijfolie hier overheen en bak 15 minuten af in de oven tot de tomaat zacht is en de Boursin een goudbruine korst heeft.
  • Kook intussen de spaghetti zoals op de verpakking vermeld ingezouten water al dente
  • Verwarm intussen ook wat olie in een koekenpan en bak de panko met chilivlokken kort aan tot goudbruin. Haal uit de pan en zet opzij.
  • Prak de tomaat en knoflook fijn en meng met de Boursin. Voegde spaghetti toe en meng door. Breng eventueel op smaak met peper en zout.
  • Verdeel de spaghetti over 2 borden en dien op met de krokante panko.