Doe de kip in een kom samen met de karnemelk en laat minimaal een half uur marineren.
Meng de bloem met het zout. Warm intussen de frituurpan of een hoge pan met een laag van ongeveer 4 cm aan zonnebloemolie op tot 180 graden.
Haal de kip stuk voor stuk uit de karnemelk en haal door de bloem. Bak in 2 delen af, je wil niet dat de frituurpan te vol zit want dan zakt de temperatuur teveel en kan de kip niet goed frituren, tot goudbruin en gaar. Zo'n 5 minuten.
Maak intussen de buffalo saus door de sriracha, boter, knoflookpoeder en worchester op te warmen in een steelpan. Laat op halfhoog vuur staan totdat de boter gesmolten is en laat dan verder op laag vuur pruttelen, roer af en toe door. Maak intussen ook de salade door de kool, avocado en mais te mengen. Breng op smaak met wat zout.
Verwarm de tacos aan beide kanten in een droge hete koekenpan.
Wanneer de kip gaar is meng dan direct met buffalo saus naar smaak. Verdeel wat groenten over de taco, dan wat kip en als laatste wat creme fraiche. Serveer direct.