Ga terug
–+ servings
Geflambeerde kaas
Recept afdrukken
Laat je review achter!

Geflambeerde kaas

Geflambeerde kaas
Bereidingstijd5 min
Totale tijd5 min
Gang: Bijgerecht, Borrelhapje
Keuken: Grieks, nederlands
Trefwoord: geflambeerd, kaas
Porties: 2

Equipment

  • anti aanbak pan

Ingrediënten

  • 1 el olijfolie
  • 150 gram belegen kaas, in blokjes
  • 1 el bloem
  • scheut metaxa

Instructies

  • Verhit olijfolie in een anti aanbak pan.
  • Meng de kaasblokjes in de bloem. Doe in de pan en wanneer de kaas gesmolten is, voeg dan een scheut metaxa toe.
  • Kantel de pan opzij zodat de metaxa vlam vat (wanneer je met inductie kookt kun je een aansteker gebruiken). Wanneer de vlam dooft is het gerecht klaar.
  • Dien op met brood.