Ga terug

Croene curry soep met glasnoedels en biefstuk

Croene curry soep met glasnoedels en biefstuk
Bereidingstijd20 min
Totale tijd20 min
Gang: Hoofdgerecht, lunch
Keuken: thais
Trefwoord: champignonsoep, curry, currysoep
Porties: 2

Ingrediƫnten

  • 1 biefstuk, in reepjes gesneden
  • 1 pakje groene currypasta
  • 1 stronk pakchoi
  • 1/2 stronk broccoli
  • 400 ml kokosmelk
  • 600 ml kip bouillon
  • peper en zout
  • glasnoedels
  • scheutje olie

Instructies

  • Verhit een scheutje olie in een ruime pan en bak hier even de curry pasta in. Voeg dan de pak choi toe en roer door.
  • Voeg de kokosmelk, de bouillon en de broccoli toe. Laat dit met de deksel op de pan 15 miunten sudderen.
  • Bereid de glasnoedels voor zoals op de verpakking vermeld. Bak vlak voordat je de soep wil opdienen de biefstuk (breng op smaak met peper en zout) reepjes kort op.
  • Vul de kommen met noedels, de soep en als laatste de biefstuk reepjes.