Ga terug
+ servings

Pintxos met manchego, tapenade en Jamón ConsorcioSerrano

Pintxos met manchego, tapenade en Jamón ConsorcioSerrano
Bereidingstijd15 minuten
Totale tijd13 minuten
Gang: Borrelhapje
Keuken: spanje
Trefwoord: Pintxos met manchego, tapenade en Jamón ConsorcioSerrano
Servings: 16 stuks

Ingrediënten

  • 1 pakje Jamón ConsorcioSerrano
  • 1 stokbrood
  • 2 el rode tapenade
  • 140 gram manchego
  • 4 artisjok harten
  • olijfolie

Instructies

  • Snijd het stokbrood in plakken. Smeer in met een beetje olijfolie en toast in een koekenpan tot het stokbrood goudbruin is.
  • Snijd intussen de manchego in plakjes en snijd de artisjokharten in vieren.
  • Smeer het stokbrood in met wat van de tapenade, beleg dan met de manchego, wat Jamón ConsorcioSerrano en als laatste de artisjok. Serveer direct.