Noodles met roerbakgroenten en biefstuk
Noodles met roerbakgroenten en biefstuk
Bereidingstijd20 minuten min
Totale tijd20 minuten min
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: aziatisch
Trefwoord: dandan noodles
Servings: 2
- scheutje zonnebloemolie
- 2 kogelbiefstukken van Iers rundvlees, in reepjes gesneden
- 250 gram champignons, in plakjes gesneden
- 1 pak choi, fijngesneden
- 150 gram udon noodles
- 2 el sojasaus
- 1 el ketjap
- 1 el chili olie
- 1 tl pindakaas
- peper en zout
- sesamzaadjes
- bosui, in dunne ringen gesneden
Kook de noodles zoals op de verpakking staat aangegeven.
Verhit wat zonnebloemolie in een pan , breng de biefstuk op smaak met peper en zout en roerbak kort aan in de pan. Haal uit de pan en zet opzij.
Wok de champignons tot bruin. Voeg de pak choi toe en roerbak mee tot dit is geslonken.
Maak intussen de saus door de sojasaus, ketjap, chili olie en pindakaas te mengen.
Voeg de noodles, de biefstuk en de saus toe aan de pan en meng goed totdat alles heet is.
Verdeel over 2 borden en garneer met sesamzaadjes en bosui. Dien direct op.