“Nacho’s” van gegrilde paprika met fajita kip, guacamole en creme fraiche
Een heerlijk en koolhydraatarm recept voor loaded nacho's met paprika
Bereidingstijd30 minuten min
Totale tijd30 minuten min
Gang: Borrelhapje, Hoofdgerecht
Keuken: Amerikaans
Trefwoord: geitenkaas, kipfilet, koolhydraatarm, paprika
Servings: 2
- 3 paprika's
- 2 kipfilets (gebakken met mijn fajitakruiden)
- 30 gram geraspte kaas
- 2 eetlepels creme fraiche
- 1 jalapeno in ringen gesneden
- handje koriander
- guacamole
- olie
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Snij de paprika in stukken en bak deze in wat olie aan. Je wil dat de
paprika wat van die grilstrepen heeft maar ze hoeven niet zacht te zijn.
Doe de paprika in een ovenschaal, verdeel de kip hierover en de geraspte kaas.
Bak dit in de oven totdat de kaas gesmolten is.
Garneer dit vervolgens met jalapeno, koriander en dien op met guacamole en creme fraiche.