Ga terug
+ servings

“Nacho’s” van gegrilde paprika met fajita kip, guacamole en creme fraiche

Een heerlijk en koolhydraatarm recept voor loaded nacho's met paprika
Bereidingstijd30 minuten
Totale tijd30 minuten
Gang: Borrelhapje, Hoofdgerecht
Keuken: Amerikaans
Trefwoord: geitenkaas, kipfilet, koolhydraatarm, paprika
Servings: 2

Ingrediënten

  • 3 paprika's
  • 2 kipfilets (gebakken met mijn fajitakruiden)
  • 30 gram geraspte kaas
  • 2 eetlepels creme fraiche
  • 1 jalapeno in ringen gesneden
  • handje koriander
  • guacamole
  • olie

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 180 graden.

  • Snij de paprika in stukken en bak deze in wat olie aan. Je wil dat de
    paprika wat van die grilstrepen heeft maar ze hoeven niet zacht te zijn.

  • Doe de paprika in een ovenschaal, verdeel de kip hierover en de geraspte kaas.

  • Bak dit in de oven totdat de kaas gesmolten is.

  • Garneer dit vervolgens met jalapeno, koriander en dien op met guacamole en creme fraiche.