Ga terug
+ servings

Laksa LaMian noodles met kabeljauw en garnalen

Laksa LaMian noodles met kabeljauw en garnalen
Bereidingstijd10 minuten
Totale tijd10 minuten
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: aziatisch
Trefwoord: Laksa La Mian
Servings: 2

Ingrediënten

  • 1 pakje Prima Taste Laksa LaMian
  • 50 gram kabeljauw, in blokjes gesneden
  • 4 kleine stronkjes pak choi
  • 4 grote garnalen, schoongemaakt
  • 1 sjalot, in ringen gesneden
  • Handje verse koriander, fijngehakt
  • Optioneel: rode peper, in ringen gesneden
  • zonnebloemolie

Instructies

  • Maak de noodles zoals op de verpakking vermeld staat.
  • Verhit wat zonnebloemolie in een steelpan en frituur de sjalotten tot goudbruin, zo’n 5 a 10 minuten. Laat daarna uitlekken op keukenpapier.
  • Verhit wat olie in een koekenpan en bak de garnalen rondomaan tot roze en gaar.
  • Voeg, wanneer de noodles nog 3 minuten moeten koken, de kabeljauw en de pak choi eraan toe.
  • Dien de noodles op in een kom samen met de kabeljauw en pak choi. Verdeel de garnalen, koriander, gefrituurde sjalotten en optioneel wat rode peper eroverheen en dien direct op.