Laksa LaMian noodles met kabeljauw en garnalen
Laksa LaMian noodles met kabeljauw en garnalen
Bereidingstijd10 minuten min
Totale tijd10 minuten min
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: aziatisch
Trefwoord: Laksa La Mian
Servings: 2
- 1 pakje Prima Taste Laksa LaMian
- 50 gram kabeljauw, in blokjes gesneden
- 4 kleine stronkjes pak choi
- 4 grote garnalen, schoongemaakt
- 1 sjalot, in ringen gesneden
- Handje verse koriander, fijngehakt
- Optioneel: rode peper, in ringen gesneden
- zonnebloemolie
- Maak de noodles zoals op de verpakking vermeld staat. 
- Verhit wat zonnebloemolie in een steelpan en frituur de sjalotten tot goudbruin, zo’n 5 a 10 minuten. Laat daarna uitlekken op keukenpapier. 
- Verhit wat olie in een koekenpan en bak de garnalen rondomaan tot roze en gaar. 
- Voeg, wanneer de noodles nog 3 minuten moeten koken, de kabeljauw en de pak choi eraan toe.  
- Dien de noodles op in een kom samen met de kabeljauw en pak choi. Verdeel de garnalen, koriander, gefrituurde sjalotten en optioneel wat rode peper eroverheen en dien direct op.