Ga terug

Krokante Boursin met hete honing en Boursin kaasbrood

Krokante Boursin methete honing en Boursin kaasbrood
Bereidingstijd30 minuten
Gang: Borrelhapje
Trefwoord: Krokante Boursin met hete honing en Boursin kaasbrood
Servings: 0

Ingrediƫnten

Voor de krokante Boursin

  • 1 Boursin Knoflook & Fijne kruiden
  • 1 kommetje bloem
  • 1 kommetje panko
  • kommetje met 1 ei, opgekopt
  • 5 el honing
  • 1 tl appelciderazijn
  • 1 tl chilivlokken

Voor het kaasbrood

  • 1 pizzadeeg
  • 1 Boursin Knoflook & Fijne kruiden
  • 100 gram geraspte cheddar en mozzarella
  • handje peterselie, fijngehakt

Instructies

  • Verwarm de oven voorop 200 graden.
  • Haal voor de krokante Boursin de Boursin eerst door de bloem, dan het ei en als laatste de panko. Zorg dat bij elke stap de hele Boursin bedekt is.
  • Leg op wat bakpapier op een bakplaat.
  • Rol voor het kaasbrood het pizzadeeg uit. Smeer in met de Boursin en verdeel de geraspte kaas hier overheen. Leg ook op bakpapier op de bakplaat en bak beide 15 minuten af, tot de krokante Boursin goudbruin is en de pizza gaar.
  • Verhit intussen ineen steelpan de honing, appelciderazijn en chilivlokken tot de randjes net begint te pruttelen. Haal van het vuur en schenk in een bakje. Zet opzij totdat je het kunt opdienen bij de krokante Boursin.
  • Garneer het kaasbrood met de fijngehakte peterselie.