Snij de kipfilet in de lengte door midden, zodat je 2 dunne filetjes het. Laat minimaal 30 minuten liggen in de karnemelk.
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Meng de boter met de geraspte knoflook, de Buffalo saus en de bieslook. Breng op smaak met zout. Snij de focaccia open en smeer beide kanten in met de kruidenboter en verdeel hier de Parmezaan over. Bak af in de oven, tot dit gesmolten en een beetje krokant is, ongeveer 10 minuten.
Meng intussen de mayo, het citroensap, de dille, rucola en romaine sla. Hussel door en zet opzij.
Verhit een laagje olie in een koekenpan. Haal de kip door de op smaak gebrachte bloem en bak aan beide kanten aan tot goudbruin en gaar.
Beleg de focaccia met de kip, verdeel hier wat hot honey overheen, daar gaat de salade op en als laatste de augurk. Wikkel in bakpapier om te bewaren of eet direct op.
Voor de hot honey:Breng de honing met de chilivlokken en tabasco aan de kook. Haal zodra het borrelt direct van het vuur, voeg de appelciderazijn toe en roer door. Laat afkoelen en schenk over in een schoon potje.