Splits de eieren. Doe in 1 kom de eiwitten met de suiker, in een 2e kom de dooiers, in de 3e kom de slagroom en in een 4e kom de chocolade met de boter.
Smelt de boter en chocolade au bain marie. Klop intussen de slagroom op tot je stijve pieken hebt en klop de dooiers op tot deze lichtgeel en luchtig zijn.
Klop als laatste de eiwitten met de suiker op tot je stijve pieken hebt.
Voeg de dooiers bij de slagroom en vouw door tot dit gemengd is. Voeg de chocolade toe (zorg ervoor dat dit nog wel warm en vloeibaar is, maar niet heet. Wanneer je de choco met je vinger aanraakt moet het een beetje warm aanvoelen) en vouw door tot dit gemengd is.
Voeg dit nu toe aan het eiwit en vouw door tot dit ook weer gemengd is.
Verdeel over 4 glaasjes, of die in een grote schaal, en laat minimaal 4 uur opstijven in de koelkast. De hele nacht kan ook!