Boursin in bladerdeeg met cranberrysaus
Boursin in bladerdeeg met cranberrysaus
Bereidingstijd30 minuten min
Totale tijd28 minuten min
Gang: Borrelhapje, voorgerecht
Keuken: nederlands
Servings: 0
- 1 vel vel bladerdeeg van 15 bij 15 cm
- 1 pakje Boursin Knoflook & fijne kruiden
- 2 el cranberrysaus
- 2 el amandelschaafsel
- 1 ei, opgeklopt
Verhit de oven voor op 200 graden.
Leg de Boursin in het midden van het bladerdeeg, verdeel de cranberrysaus erop en 1 el amandelschaafsel.
Smeer de randjes in met het losgeklopte ei en vouw het bladerdeeg over de Boursin. Smeer ook de teruggevouwen randen in.
Knijp alle naadjes goed samen zodat er niets uit kan lopentijdens het bakken.
Smeer het bladerdeeg nu helemaal in met losgeklopt ei en verdeel de overgebleven eetlepel amandelschaafsel eroverheen.
Bak 20 minuten af in de oven, tot goudbruin.
Dien direct op, met crackers om de Boursin in te dippen.