Ga terug
+ servings
Gochujang en tahini noodles met kogelbiefstuk
Recept afdrukken
Laat je review achter!

Gochujang en tahini noodles met kogelbiefstuk

Gochujang en tahini noodles met kogelbiefstuk
Bereidingstijd20 minuten
Totale tijd20 minuten
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: aziatisch
Trefwoord: Gochujang en tahini noodles met kogelbiefstuk
Porties: 2

Ingrediënten

  • 150 gram noodles (ik heb Udon noodles gebruikt)
  • 1 el boter
  • 1 el olie
  • 2 Ierse kogelbiefstukken
  • 250 gram kastanjechampignons, in plakjes gesneden
  • 1 el gochujang
  • 1 el tahini
  • 2 el sojasaus
  • 1/2 el sesamolie
  • 1/2 el bruine basterdsuiker
  • 2 takjes basilicum, blaadjes fijngesneden
  • handje pinda’s, fijngehakt
  • verse koriander

Instructies

  • Kook de noodles zoals op de verpakking vermeldstaat gaar.
  • Verhit de boter en de olie in een koekenpan. Dep de kogelbiefstukken droog, breng op smaak met zout en bak aan beide kanten aan tot de gewenste gaarheid. Breng op het einde op smaak met peper. Haal uit de pan en zet opzij om te rusten.
  • Voeg de champignons toe aan de pan en bak aan tot ze donkerbruin gebakken zijn.
  • Maak intussen de saus door de gochujang, tahini, sojasaus, sesamolie en basterdsuiker te mengen.
  • Voeg toe, samen met 50ml water, aan de pan en menggoed door. Voeg de noodles toe en meng door, voeg als de saus te dik is wat extra water toe. Meng als laatste de basilicum door de noodles.
  • Snij intussen de kogelbiefstuk in plakjes. Dien de noodles op met de biefstuk en garneer met verse koriander en gehakte pinda’s.