Verwarm de oven voor op 220 graden.
Meng de pompoen en rode ui met een eetlepel olie en breng op smaak met peper en zout. Snij de bovenkant van de knoflook af, smeer in met olie en wikkel in aluminiumfolie. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en bak 20 minuten af in de oven.
Leg de Boursin op wat folie en doe erbij op de bakplaat. Bakalles nu 10 minuten af
Voeg de boerenkool nu toe, meng met een halve eetlepel olie en breng op smaak met peper en zout, en bak alles nu nog eens 10 minuten af.
(De pompoen, ui en knoflook moet dus 40 minuten in de oven, de Boursin 20 minuten en de boerenkool 10 minuten).
Wel intussen de bulgur in gekookt water, zoals op de verpakking vermeld en zet opzij.
Meng voor de dressing 2 eetlepels olie met een eetlepel balsamico azijn. Knijp de knoflook uit, voeg dit aan de dressing toe en menggoed door.
Meng de groenten met de dressing. Verdeel de bulgur over een grote schaal, verdeel hier de groenten overheen en brokkel als laatste de Boursin over de groenten. Dien direct op.