Ga terug
+ servings
Salade met Pink Lady® appels, walnoot en geitenkaas
Recept afdrukken
Laat je review achter!

Salade met Pink Lady® appels, walnoot en geitenkaas

Salade met Pink Lady® appels, walnooten geitenkaas
Bereidingstijd10 minuten
Totale tijd9 minuten
Gang: Hoofdgerecht, lunch
Keuken: nederlands
Trefwoord: Salade met Pink Lady® appels, walnoot en geitenkaas
Porties: 1

Ingrediënten

  • 1 krop krulsla
  • 50 gram geitenkaas, verkruimeld
  • 1/2 rode ui, in halve ringen gesneden
  • 25 gram walnoten, verkruimeld
  • 1 Pink Lady®appel, in plakjes gesneden

Voor de dressing (1 potje)

  • 3 el balsamicoazijn
  • 2 tl mosterd
  • 1 tl honing
  • 6 el olijfolie

Instructies

  • Meng voor de dressing de balsamico azijn met de mosterd en de honing. Schenk nu al roerend langzaam de olie erbij en roer door tot je een homogeen mengsel hebt. Schenk ineen potje en bewaar in de koelkast tot je het nodig hebt.
  • Was de krulsla en scheur in kleinere stukken.
  • Meng de sla met 2 el dressing, de geitenkaas, rode ui en walnoten.
  • Verdeel op een bord en plaats de plakjes appel in groepjes op de salade. Serveerdirect.