Ga terug
Boursin in bladerdeeg met cranberrysaus
Recept afdrukken
Laat je review achter!

Boursin in bladerdeeg met cranberrysaus

Boursin in bladerdeeg met cranberrysaus
Bereidingstijd30 minuten
Totale tijd28 minuten
Gang: Borrelhapje, voorgerecht
Keuken: nederlands

Ingrediƫnten

  • 1 vel vel bladerdeeg van 15 bij 15 cm
  • 1 pakje Boursin Knoflook & fijne kruiden
  • 2 el cranberrysaus
  • 2 el amandelschaafsel
  • 1 ei, opgeklopt

Instructies

  • Verhit de oven voor op 200 graden.
  • Leg de Boursin in het midden van het bladerdeeg, verdeel de cranberrysaus erop en 1 el amandelschaafsel.
  • Smeer de randjes in met het losgeklopte ei en vouw het bladerdeeg over de Boursin. Smeer ook de teruggevouwen randen in.
  • Knijp alle naadjes goed samen zodat er niets uit kan lopentijdens het bakken.
  • Smeer het bladerdeeg nu helemaal in met losgeklopt ei en verdeel de overgebleven eetlepel amandelschaafsel eroverheen.
  • Bak 20 minuten af in de oven, tot goudbruin.
  • Dien direct op, met crackers om de Boursin in te dippen.