Go Back

omelet tosti

omelet tosti
Bereidingstijd15 min
Totale tijd15 min
Gang: lunch, Ontbijt
Keuken: nederlands
Trefwoord: geitenkaas, omelet, tosti
Porties: 1

Ingrediënten

  • 2 sneeën brood
  • 1 ei
  • 1 plak ham
  • kaas naar keuze (ik gebruik belegen)
  • klontje boter
  • peper en zout

Instructies

  • Verhit een beetje boter (de helft van een klontje) in een anti aanbak pan. Kluts het ei met een eetlepel water in een kommetje los, breng op smaak met peper en zout. Giet in de pan en bak aan beide kanten aan tot gaar.
  • Haal de omelet uit de pan en verhit de overige boter in de pan. Beleg beide sneeën met kaas en bak dit in de pan met deksel totdat de kaas gesmolten is. Leg dan op de ene snee de ham en omelet en leg de andere, kaaskant naar beneden uiteraard, erbovenop.
  • Op deze manier weet je zeker dat de kaas goed gesmolten is. Bak de tosti aan beide kanten verder tot het brood goudbruin en knapperig is.