Ga terug
–+ servings
American pancakes met karnemelk
Recept afdrukken
Laat je review achter!

American pancakes met boter en maple syrup

Heerlijke dikke maar fluffy American pancakes met boter en maple syrup
Bereidingstijd20 minuten
Totale tijd20 minuten
Gang: Ontbijt
Keuken: Amerikaans
Trefwoord: karnemelk, kruidenboter, maple syrup, pancakes
Porties: 2

Ingrediënten

  • 140 gram bloem
  • 2 tl bakpoeder
  • 1 ei
  • snuf zout
  • 1 tl vanille essence
  • 200 ml karnemelk
  • boter en maple syrup

Instructies

  • Meng het bloem met de bakpoeder, het zout, ei, de vanille essence en roer langzaam de karnemelk erdoorheen. Je wil een dik maar wel vloeibaar beslag.
  • Verhit een koekenpan (geen boter nodig) op laag tot halfhoog vuur en gebruik ongeveer een juslepel beslag per pancake. Draai de pan een beetje rond om een mooie ronde pancake te krijgen en zat terug op het vuur. Wanneer er gaten in de bovenkant komen is je pancake klaar om om te draaien.
  • Herhaal tot je beslag op is en serveer de pancakes met een klontje boter en wat (veel) maple syrup.