Ga terug
+ servings
Gevulde portobello’s met Truffle Flavoured Boursin risotto
Recept afdrukken
Laat je review achter!

Gevulde portobello’s met Truffle Flavoured Boursin risotto

Gevulde portobello’s met Truffle Flavoured Boursin risotto
Bereidingstijd30 minuten
Totale tijd30 minuten
Gang: Hoofdgerecht, voorgerecht
Keuken: Italiaans
Trefwoord: Gevulde portobello’s met Truffle Flavoured Boursin risotto
Porties: 8

Ingrediënten

  • 4 el olie
  • 8  portobello’s
  • 1 ui, gesnipperd
  • 300 gram risotto
  • 1 liter bouillon (paddenstoelen of groenten)
  • 150 gram oesterzwammen, in stukjes gescheurd
  • 150 gram Truffle Flavoured Boursin
  • 60 gram Parmezaanse kaas, fijn geraspt
  • Verse tijm

Instructies

  • Verhit de oven voor op180 graden.
  • Verhit 2 el olie in een koekenpan en fruit de ui aan. Voeg de risottorijst toe en bak kort mee tot de rijstkorrel glazig is. Voeg dan beetje bij beetje de bouillon toe, roer af en toe door, tot de risotto gaar is. Dit duurt ongeveer 20 minuten. Mocht de risotto te droog worden, voeg dan heet water toe.
  • Haal intussen de stelenuit de portobello’s, smeer de bolle kant in met olie, breng op smaak met wat zout, en bak 15 minuten met de bolle kant naar boven.
  • Verhit intussen ook een el olie in een andere koekenpan en bak de oesterzwammen aan tot deze goudbruin zijn.
  • Voeg wanneer de risotto gaar is de gebakken oesterzwammen, de Boursin en de Parmezaan toe. Roer door en breng indien nodig verder op smaak met peper en zout.
  • Vul de portobello’s met de risotto en garneer met verse tijm en optioneel wat extra Parmezaan.