Verwarm de oven voor op 220 graden.
Verdeel de pompoen op een met bakpapier beklede bakplaat. Breng op smaak met peper en zout en meng met de olijfolie. Bak 20 minuten af, tot de pompoen zacht is.
Maak intussen de bechamelsaus door de boter te smelten in een steelpan. Voeg de bloem toe en meng 2 minuten door zodat de bloem kan garen. Voeg dan beetje bij beetje de melk toe en meng door tot een dikke saus (de saus wordt steeds dikker naarmate deze langer opstaat).
Voeg de diepvries spinazie toe, haal van het vuur, en meng door tot de spinazie ontdooit is en door de saus heen is gemengd. Breng op smaak met zout (proef goed, je wil niet dat dit flauw is, en de nootmuskaat.
Begin in een ovenschaal met een laagje van de bechamelsaus, dan pastabladeren en dan 1/3 van de pompoen, wat bechamel, wat mozzarella en geraspte kaas. Herhaal 3x en eindig met een dikke laag bechamel en kaas.
Bak 30 minuten af in de oven, tot de pasta gaar is en de kaas mooi goudbruin is. Laat een paar minuten rusten voordat je de lasagne opdient.