Ga terug
+ servings
Laksa LaMian noodles met kabeljauw en garnalen
Recept afdrukken
Laat je review achter!

Laksa LaMian noodles met kabeljauw en garnalen

Laksa LaMian noodles met kabeljauw en garnalen
Bereidingstijd10 min
Totale tijd10 min
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: aziatisch
Trefwoord: Laksa La Mian
Porties: 2

Ingrediënten

  • 1 pakje Prima Taste Laksa LaMian
  • 50 gram kabeljauw, in blokjes gesneden
  • 4 kleine stronkjes pak choi
  • 4 grote garnalen, schoongemaakt
  • 1 sjalot, in ringen gesneden
  • Handje verse koriander, fijngehakt
  • Optioneel: rode peper, in ringen gesneden
  • zonnebloemolie

Instructies

  • Maak de noodles zoals op de verpakking vermeld staat.
  • Verhit wat zonnebloemolie in een steelpan en frituur de sjalotten tot goudbruin, zo’n 5 a 10 minuten. Laat daarna uitlekken op keukenpapier.
  • Verhit wat olie in een koekenpan en bak de garnalen rondomaan tot roze en gaar.
  • Voeg, wanneer de noodles nog 3 minuten moeten koken, de kabeljauw en de pak choi eraan toe.
  • Dien de noodles op in een kom samen met de kabeljauw en pak choi. Verdeel de garnalen, koriander, gefrituurde sjalotten en optioneel wat rode peper eroverheen en dien direct op.